HIT FIT DANCE

- den ultimative dansetime for dig, der gerne vil danse, forbrænde og have det sjovt på samme tid..!

Hit Fit Dance er ikke bare en almindelig forbrændingstime. Vi har taget udgangspunkt i musikken og den dansestil som var fremme på det givne tidspunkt. Vi danser rock ́n roll til 50-ernes rockede rytmer. Twist til 60-ernes Beatles. 70-ernes discotrin i bedste John Travolta stil. Pop og grandprix fest fra 80-erne, samt De mere moderne funk og showdance moves fra 00-erne og 10-erne. Alle de største hits er med, og det er svært ikke at skråle med på sangene, der brager ud af højttalerne..!

En Hit Fit time er for alle aldre og alle niveauer, da der vil være musik og trin for enhver smag. Så glæd dig til at give dine elever en super svedig og lærerig dansetime, hvor både pulsen og humøret ryger helt i top..!!

Koreografierne er forholdsvis simple, så eleverne behøver ikke, at få dem gennemgået først, men derimod blot følge med instruktøren. Undervisningen gør det muligt for hver enkelt elev at give den ekstra gas eller udføre flere detaljer af koreografien, udfra deres egne fysiske eller tekniske evner. På denne måde bliver det både udfordrende og hårdt for alle elever allerede ved den første undervisningsgang.

Vel mødt.

Katrine Bonde

To vellykkede søndage sammen med Katrine Bonde er afsluttet. Endnu en gang havde vi fornøjelsen af en super sød og veloplagt Katrine, som gav os sved på panden og smilet frem.

Vi er dybt taknemmelige for, at hun bruge sin sparsomme tid på at besøge os og vi håber at hun vil fortsætte med det i fremtiden også.

Tusinde tak til alle jer, som mødte frem og var med til at gøre dagene til en fantastisk oplevelse:-)

Videoklip fra dagen, hvor Benny var fotograf:-)

Del siden