30 svedige glade piger/kvinder

30 svedige glade piger/kvinder

Endnu 2 dejlige søndage med Katrine Bonde er vel overstået...

Søndag d. 22. marts og 12. april 2015 havde vi atter fornøjelsen af besøg af Katrine Bonde. Hun havde afset tid til os i hendes stramme kalender og derfor valgte vi at udnytte dagene med både Hit Fit Dance og Ballroom fitness, når nu hun alligevel var her🙂

Tak til Katrine fordi hun elsker at komme på besøg og får os til at føle, at vi har noget unikt her på Vestmøn. Tak til alle jer som støtter op, når vi afholder events - det er det der gør, at vi har lyst til arrangere igen en anden gang.

Vi glæder os til endnu flere svedige, hårde, men muntre stunder i fremtiden...🤪

Skønne Katrine Bonde har gæstet Fanefjordhallen.

Tusinde tak til Katrine - det har været dejligt, at have besøg af hende igen. 5 svedige søndage er vel overstået med god deltagelse.

Katrine er fantastik dygtig, top engageret og så sød, at vi føler os meget heldige, at hun har lyst til at komme og undervise os her på Møn. Vi har prøvet de 2 nye danseformer Ballroom fitness og Hit Fit Dance, som Katrine også underviser i på sin egen danseskole i Nykøbing F.

Tak til alle som har deltaget i løbet af de 5 søndage. Vi elsker at lave event i Fanefjordhallen og når der bliver støttet op omkring det, så giver det lyst til flere.

Vi har ikke set Katrine for sidste gang og vi lover at gøre alt for, at lokke hende til igen til efteråret - måske har hun noget nyt med i posen til den tid🙂

4. loppemarked i Fanefjordhallen gennemført med succes.

Søndag d. 27. oktober 2013 åbnede vi igen dørerne til et loppemarked. Vi havde investeret i nye borde og fik afprøvet, hvor mange der er plads til i hallen - 40 borde er vores max og der var fuldt hus.

God stemning og mange mennesker var igennem på de 3 timer vi havde afsat. Foreningens lille bod med kaffe/kage måtte næsten melde udsolgt og fik stor ros.

Tak for en dejlig dag til alle som deltog enten som sælger eller køber.

Næste loppemarked er ikke datosat endnu, men det bliver til marts 2014. Vi ses...

Lørdag d. 16. November afholdte Fanefjord IF et danseevent med Katrine Bonde, hvor hun gav os et indblik i de to nyeste danse trends: Hit Fit Dance og Ballroom Fitness.

Hit Fit Dance er et dansekoncept, der er udviklet af Marianne Eihilt og Mirja Kennedy, hvor der danses til alle de store hits siden 50’erne. Hit Fit Dance er en fest, hvor man forbrænder kalorier, danser og fyrer den max af til alle yndlings hits.

I Ballroom Fitness lærer man at danse vals, tango, cha cha cha, jive, rumba, samba osv., mens man får sved på panden og kombinationen af dans og aerobic giver rigtig god motion. Man behøver ingen dansepartner, laksko eller dansekjole – kun en vanddunk, lysten til at røre sig og nysgerrigheden til at prøve noget nyt.

Katrine har åbnet sin egen danseskole i Nykøbing F, hvor hun bl.a. underviser i netop disse nye motionsformer. Hun kom og fyrer op under musikken, rytmerne og fik os alle sammen til at danse.

Tak til Katrine og alle som deltog - det var nogle hårde, varme timer vi fik sammen, men det var sjovt!

Håber at se alle igen til fremtidige events.

Del siden